Om Handgjord Lyx

Bakom det halländska indie-designföretaget Handgjord Lyx, står Linda Fridholm vars design beskrivs som klassiskt vacker och stilren. Linda designar stickade accessoarer som vantar, sockor och mössor, ibland i flerfärgsstickning och ibland med ytmönster, alltid med fina detaljer och bra passform.

Företrädesvis är plaggen från Handgjord Lyx stickade i naturliga kvalitetsfibrer, ofta handfärgade av någon av våra fantastiska svenska indie dyers.

Beskrivningarna till de stickade plaggen finns både som tryckta mönsterhäften och som digitala filer och är tydliga, välskrivna och alltid teststickade av flera utvalda teststickerskor.

Såhär beställer du

Beskrivningar till småstickat, som vantar, sockor och mössor kostar 69 SEK (inkl moms) per styck och beskrivningar till tröjor kostar 84 SEK (inkl moms). Priset är samma för tryckta mönster som för digitala nedladdningsbara mönster.

För tryckta beskrivningar som skickas med post, tillkommer porto beroende av vikt. Betalning sker i förskott, med swish 123 326 02 21 (Linda Fridholm AB) eller till bankgiro, efter beställning.

Portokostnad:
1 mönsterhäfte 36kr
2-9 mönsterhäften 65kr
10 eller fler mönsterhäften fri frakt

På varje mönstersida finns en knapp med texten Köp tryckt mönster. När du trycker på knappen skapas ett mejl och du kan beställa vilket/vilka mönster du önskar som tryckt mönsterhäfte. 

Trycker du på knappen Köp som pdf länkas du vidare till Ravelry där du kan köpa mönstret digitalt. Alla Handgjord Lyx digitala mönster finns både på engelska och svenska och i samband med köp på Ravelry får du automatiskt beskrivning på båda språken till den mejladress du angivit och – om du är inloggad – till ditt bibliotek på Ravelry. Det är bra om du är inloggad på Ravelry när du genomför ditt köp, så du får eventuella uppdateringar i beskrivningarna automatiskt.

Det går även fint att beställa digitala pdf-mönster via mejl om du inte vill köpa via Ravelry.

Handgjord Lyx tryckta mönsterhäften säljs också hos utvalda återförsäljare.

Kontakt

Har du andra frågor kan du maila linda [a] handgjordlyx.se.